Färdig!

Äntligen klar med min ansökan!!! Är alltid ute i sista sekunden. Min kontaktperson (Emma) ändrade på utgångsdatumet så jag fick en dag extra och den behövdes. Nu är det bara att hoppas att min ansökan godkänns... X) Tänkte bara passa på att tacka alla som följer min blogg! <3 ;P /lolli

Foton!

Som jag lovade: Här är lite foton!
 
Jag var sjuk under helgen och är fortfarande lite småsjuk, så orkade inte skriva någonting under helgen. Hade också fullt upp med ansökningen, som jag nästan är klar med nu! Pappa måste bara korta ner Parent letter.
 
Det här är jag, jag och min katt Einar och mitt rum:
 
  
 
 
/lolli
 
 

Vaccination och hälsokontroll: ✔

Sorry för att jag inte har skrivit på ett tag!

Idag hade jag en läkartid inbokad. Jag fick gå tidigt från skolan och mötte mamma där. Där fick jag göra en vanlig hälsokontroll  (puls, syn, blodtryck, etc). Visade sig att jag har lågt blodtryck... 😅 Sen tog jag blodprov och två sprutor 😫 Det gjorde mindre ont än vad jag trodde det skulle göra.

Efter läkarbesöket handlade mamma och jag på HM och Coop. Vi köpte 5 godsaker, som vi fikade på när vi kom hem. Men, när vi åkte hem åkte vi förbi skolan, så jag kunde leta upp min mentor och få ett papper som hon hade skrivit under. Nu börjar jag få koll på mina papper (som är färre än vad jag trodde) och alltihop ska vara inskickat senast på måndag... 😥 Nåja, det får jag ta eftersom jag har skjutit upp allt tills nu.

Nu måste jag städa vidare (som min familj alltid gör på fredagar). Trevlig helg och trevligt sportlov!!! 😀

/lolli

PS: Mina första bilder kommer troligtvis under helgen, då jag ändå lägger in dem i min ansökan

lollillama.blogg.se

Tänker blogga om mitt år som utbytesstudent i USA. :)

RSS 2.0