Strike Out & Concert

Ok några grejer har hänt sedan jag skrev sist.

1. Vi har haft en minikonsert
Vi visade upp sångerna vi ska sjunga på festivalen/tävlingen senare i vår. Var lite krasslig, så visste inte om jag ville sjunga just då, eftersom min låt inte är den lättaste (The Path to the Moon). Åkte dit iallafall och bestämde mig i sista sekunden för att göra det, eftersom det räknas i betyget. Gick ok, inte mitt bästa, men det var jag beredd på.

2. Jag har blivit kickad från softball-laget...
Coach säger att de inte har tillräckligt med uniformer/jerseys så jag, Maria och en annan tjej klarade oss inte... Är mest ledsen för de andra två som verkligen såg fram emot det. De hade sin första match i onsdags och förlorade stort två gånger. Minst tre tjejer har slutat nu (J är en av dem) för att träningar krockar med annat, eller för att de inte gillar lagkamraterna. J slutade idag, för hon är för gammal för att spela JV (junior varsity) och Varsity är för mycket press. Hon vill bara ha kul och spela och hennes kompisar (vi) spelar inte längre. Idag kände hon för att fira att hon äntligen hade en fri eftermiddag, så istället för att skjutsa hem Maria efter drama club åkte vi och köpte glass. Vi köpte också glass till vår killkompis (Logan, som jag gick till Sadie's med) och hämtade upp honom på vägen till parken. Där var också vår andra killkompis (Ashden) på hans grannes kalas, så vi hängde ett tag alla fyra och spelade football, lekte kullekar, etc. Top of the week! 👍

Prom i lördags var så kul, men mer om det senare. 😜

/lolli ❤

PS: Tvingar J att kolla på alla HSM-filmer för första gången 😄

Våga prova något nytt (+promuppdatering)

Jag är tillbaka! Whaaaaat?! Tänkte bara skriva lite kort om vad som har hänt. Sorry för dålig uppdatering!

Först och främst, jag har joinat skolans softball team (i alla fall hoppas jag det då vi hade tryouts idag, men jag tror de kommer ge mig en chans). Softball, för er som inte vet, är som baseball men med en större, mjukare boll. När jag lämnade Grekland (bodde där 3 år) lovade jag mig själv "aldrig mera softball", men tack vare mina kompisar provade jag i alla fall och tycker nu att det är kul. Mycket ligger i laget; de är alltid glada och uppmuntrande och ger komplimanger och tips. Det kommer bli kul att spendera våren med dem (om jag nu kvalar för laget). Vi drama kids behöver "high-school-musicala" lite då dramarepetitioner och softball practices är samtidigt. Vår första match är på tisdag.

Tips till er som är iväg eller funderar på att åka någonstans som utbytesstudent, våga prova något nytt! Fast du tror att du inte gillar det kan det bli något bra utav det. Plus, att joina ett high school team i någon sport ger dig en rejäl dos av lagkänsla och school spirit.

Nummer 2, jag har äntligen blivit "frågad" till Prom!!! Idag precis innan lunch blev jag kallad till receptionen via intercom. Där hade vår receptionist två påsar sockervadd och en gullig liten dikt till mig. 😊 Dikten gick såhär:

Cotton candy is pink...
Snow is white...
Will you be my
date to prom?

Killen som frågade är en senior (jag är junior) och går i min engelskaklass. Han är unik, men gullig och han flörtar med mig jämt. Han har visst berättat för hela skolan att han skulle fråga mig för när jag skulle äta lunch i kafeterian (J var bortrest) frågade hon som tar betalt om någon hade frågat mig än. När jag sa ja sa hon att han hade längtat och sett fram emot dagen han kunde fråga mig (juniorkillarna får första ching men det verkar som om ingen ville fråga mig). Han har också pratat med J om det och pratade om det på deras bussresa upp till Salt Lake (de kom precis hem och åkte igår). Naw! Ser fram emot Prom, som är på lördag!!! Panik!!! Har iallafall en date och en jättefin klänning som jag köpte av receptionistens dotter i förrgår kväll. Vi (juniors) har också en fin dans vi har övat på några dagar. Vi social dancers (jupp har joinat pardans) har övat på den några veckor nu och en av de yngre killarna kommer dansa med mig. Vår Prom är Hollywood-inspirerad och gympasalen håller på att förvandlas till en kändis/galafest.

Igår tog de flesta juniors ett ACT-test (multiple choice i English grammar, reading, science och matte). Det gick ok; hade bara lite problem med timing (ett test kunde bla vara 35 min) och fyllde därför i några bubblor helt random. Jag har 25% chans att jag gissade rätt... 😜 Efter testet fick vi pizza och läsk och övade på dansen. Hade bara en lektion den dagen, årsbok.

Måste sova nu om jag ska orka upp imorgon, men fråga gärna vad som helst i kommentarerna!

See ya!
/lolli ❤

lollillama.blogg.se

Tänker blogga om mitt år som utbytesstudent i USA. :)

RSS 2.0